top of page

lidmaatschap

Wie kan er lid worden?

Iedereen die als bewoner is ingeschreven aan het Surinameplein kan lid worden. Als lid kun je meepraten over de koers van de vereniging, heb je stemrecht en kun je je verkiesbaar stellen voor het bestuur van de vereniging. In het bestuur zitten vertegenwoordigers van alle zijden van het plein. Leden kunnen op het afgesloten deel van deze site zien waar de vereniging mee bezig is en informatie vinden over plannen rond het plein.

 

Hoe word je lid?

Iedere ingeschreven bewoner van het Surinameplein van 18 jaar of ouder kan lid worden van de vereniging. Je kunt je aanmelden door in het menu te kiezen voor Inloggen. Onderaan het formulier druk je vervolgens op Inschrijven. Na akkoord van de secretaris ontvang je een bevestigingsmail.

 

Kosten

De jaarlijkse contributie is € 25,- per kalenderjaar (of € 12,50 voor leden met een stadspas met groene stip). Zodra je aanmelding verwerkt is krijg je een uitnodiging om de contributie over te maken op de rekening van de Vereniging: IBAN NL16 RABO 0336 8530 25.

Statuten
De statuten geven een compleet overzicht van de doelstellingen van de vereniging en de rechten en plichten van bestuur en leden.

bottom of page